Att spela rätt

Standard

Det har länge varit populärt att tippa på olika sporter, men nätet har medfört att utbudet har blivit mycket större. Nästan alla sporter du kan tänka dig går att spela på och simning och vattensporter är inget undantag. Det första du behöver göra för att kunna börja tippa är att registrera dig hos ett spelbolag.

Välja bra spelbolag

Om du är ny som spelare lönar det sig att kolla upp olika spelbolag. Det varierar nämligen hur stora bonusar de ger och vilka deras erbjudanden är. Ofta brukar du få 100 % av det du sätter in, men haken är att du måste spela igenom bonussumman ett visst antal gånger innan du kan göra något uttag. För att slippa slösa tid på att leta efter bra spelbolag kan du använda dig av sajter som har specialiserat sig på att recensera och sammanställa information om olika spelbolag, en sådan är vasa casino. Om du planerar att tippa ofta och på olika sporter är det en bra idé att faktiskt registrera dig hos flera spelbolag för att alltid kunna spela till de bästa oddsen.

Tippa smart

Oddsen på de tävlande talar om för dig hur stor sannolikheten är att de ska vinna. Favoriterna har låga odds och ger därför ingen större vinstsumma om du satsar på dem. När du tippar på simning gäller detsamma som med andra sporter, nämligen att du bör ha kunskap om hur bra olika tävlande är och i vilken form de är i för tillfället. Om du vet att en simmare med ganska höga odds har en formkurva som pekar uppåt kan det löna sig att spela på den.

Försiktigt spelande

Man kommer inte alltid att vilja spela säkert och rationellt. Ibland kommer man att satsa lite större summor och en del gång förlorar man allt, andra så vinner man. Hur mycket man satsar och hur ofta man faktiskt tippar ska man alltid vara medveten om. Gör gärna några markörer i en kalender eller liknande, bara för att få en uppfattning om hur ofta du spelar, samt hur mycket pengar som går åt varje gång du tippar. Det är lättare än vad man tror att falla in i ett spelberoende, man märker det inte ens själv för det finns hundra olika sätt som man kan rättfärdiga sitt spelande trots att summan på kontot börjar bli lågt. Spela försiktigt och ge dig själv pauser mellan spelandet, du minskar därmed risken att falla in i ett beroende.