När ni väl förtöjt

Standard

Förtöja båten

Det finns ofta lite tid att slå ihjäl där när man väl kastat ankar för natten. Är du som barnfamilj ute med båten är det än viktigare att ha förberett lite rolig underhållning för de små, innan det väl är dags att hoppa ner i ruffen och slå sig till ro för natten.

Efter varje påbörjad båtresa där ni lättar ankar från en angiven punkt, finns även en annan som antingen blir slutmålet eller åtminstone ett stopp på vägen, där ni förtöjer och slår er till ro för kvällen och natten.

De är ofta vid dessa tillfällen, då du kanske tänt ljus och familjen inväntar de riktiga nattimmarna, som det är som extra mysigt att umgås tillsammans eller alternativt dra sig undan med en god bok under däck. För de med siktet inställt på det första socialare alternativet är sällskapsspelet en skänk från ovan. De med barn vet att det ofta är alldeles rätt mängd av stimulans med ett eller två partier utav något favoritspel, för att göra de små tillfreds inför de stundande nattimmarna.

För dig som känner att du saknar spel som dessa, eller kanske vill uppdatera sortimentet, kan vi rekommendera alltidrea.se, en sida med ett brett sortiment (inte bara spel) och med vettiga priser på samtliga produkter. De är nämligen en sida som gjort det till sin livsuppgift att samla olika bra erbjudanden från internet och att sedan förmedla dessa till konsumenter som oss. Du kan därför som sagt hitta mycket annat som kan vara intressant, kanske medans du kopplar av på båten vid strandkanten av någon ö, eller inne i en vackert slumrande gästhamn.